FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Energideklaration villa
Alla villor skall energideklareras vid försäljning efter 2008 års utgång. För mer information om vilka övriga fastigheter och vilka regler som gäller kan du klicka här. Har du några frågor om vad som  gäller så är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida eller så kan du klicka här.

Har du bestämt dig för att beställa en energideklaration så finns det ett antal saker du själv kan göra som underlättar arbetet med energideklarationen. Ju mer information du förser oss med desto snabbare blir energideklarationen klar och desto billigare blir det.

Ett bra första steg i arbetet med din energideklaration är att i samband med din beställning fyller i de uppgifter du har tillgång till i Boverkets formulär och vidarebefordrar det till oss. Formuläret hittar du här. Vill du att vi fyller i och tar reda på alla uppgifter eller om du inte har uppgifterna så  löser vi det på plats åt dig. 

Alla steg i processen med att energideklarera din villa hittar du nedan. Det kan finnas vissa avvikelser beroende på byggnadstyp och teknikinnehåll. Arbetsgången är likartad i de allra flesta fall. 

Energideklaration Villa
  • Fyll i formuläret i den mån du kan och skicka till oss.
  • Vill du att vi fyller i formuläret åt dig så gör vi det.
  • Efter att formuläret är ifyllt och skickat till oss bokar vi en tid för besök på plats.
  • Tidsåtgång på plats ca 2-4 timmar för en vanlig villa.
  • Kostnad mellan ca. SEK 3-6000 beroende på storlek på villan 
teamwork

När arbetet med din energideklaration är slutfört kommer du att ha byggnadens energiprestanda samt vilka åtgärder du kan genomföra för att sänka energiförbrukningen. Åtgärderna kommer att vara lönsamhetsberäknade för att göra det enklare för dig att välja de  mest  ekonomiska åtgärderna först. Energideklarationen gäller sedan i tio år.


Vill du läsa mer om energideklarationer gå då till:


Energideklaration flerbostadshus

Energideklaration Specialfastighet

Energideklarationer allmänt

E-mail: info@dromen.se
HemFöretagTjänsterEnergiKontaktwww.dromen.se